Aanmelden kachelbouw workshop

Op deze pagina kunt u meer lezen over onze volgende kachelbouw workshop

Kachelbouwbedrijf Vuurmeesters organiseert regelmatig kachelbouw workshops waarbij deelnemers onder voortdurende begeleiding van ervaren kachelbouwers leren om zelf een warmte-accumulerende houtkachel te bouwen.

In samenwerking met het Belgische kachelbouwbedrijf Econova organiseert Vuurmeesters een kachelbouw workshop in het Belgische Boirs-Bassenge, net over de grens bij Maastricht. De locatie is een prachtig kasteel met ruimte voor overnachtingen.

In week 29, dat is van 17 tot en met 21 juli 2017, bouwen we samen met maximaal vijf deelnemers een met hout gestookt stenen fornuis en een maatwerk leemkachel met stenen broodoven. Deze beide toestellen worden na de bouw dagelijks gebruikt.

Alle aspecten van het kachelbouwen komen tijdens de workshop aan de orde: het lezen van bouwtekeningen, het omgaan met machines en gereedschappen, net als uitgebreide informatie over bouwmaterialen en stoken met hout als brandstof. Wij zien onze workshops als een korte opleiding tot kachelbouwer. Eerdere deelnemers zijn na het volgen van een van onze workshops begonnen als zelfstandige kachelbouwers.

De vijf deelnemers worden voortdurend begeleid door twee ervaren kachelbouwers.
De kosten voor deelname zijn € 850,- inclusief 21% btw, bouwtekeningen en uitgebreide documentatiemap.
Verzorging en overnachting is mogelijk in het hotel op de locatie.

Heeft u belangstelling om mee te doen?
Meer informatie en aanmelden kan via dit mail adres: info@econovakachels.be

Graag tot ziens.


Een kachelbouw workshop op uw locatie?
De locatie waar wij onze workshops organiseren moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo worden er minimaal 2 warmtebronnen opgebouwd en moet er voldoende werkruimte zijn. Wilt u een Vuurmeesters workshop op uw locatie laten plaatsvinden? Neem dan even contact met ons op.

Wilt u op de hoogte blijven over onze volgende workshop?
Vul dan onderstaand mailformulier in met uw naam en adresgegevens. Vermeld in uw bericht dat u geïntresseerd bent in toekomstige workshops. We zullen u dan vrijblijvend informeren over onze volgende kachelbouw workshop.


Aanmeld formulier

Uw email adres:
Onderwerp:
Bericht:
Voer hier de in de afbeelding getoonde tekst in:
of vraag een andere tekst aan.
CAPTCHA Image